Bruidsvisagie & Hairstyling in 't Gooi - Dank berichtjes
 -
Het berichtje the day after...BRUID
Super Liesbeth. Ik voelde me zo mooi :-) Wat ben jij een pro!! Foto's volgen snel. Zitten nu een weekje in Toscane. Echt genieten en vooral nagenieten van onze mooie dag!! xxxBRUID
Het was geweldig!!! Veel complimenten over m'n haar!!
(Esther, mei 2014)ZUS van de BRUID
Superrrrrrrrrr hoe mooi de hele dag was, wat jij bent een kei in mensen mooi maken !!!bedankt en als ik terug in NL ben, heb je een klant bij!!! Suus (zus van Roos) Grtjs!!!
(mei 2014)


BRUID
Lieve Liesbeth,
Ontzettend bedankt voor mijn mooie make-up en haar!!!! Ik heb heel veel complimenten gehad!!! Het was echt een topdag, zo genoten!!! Gisteren al foto's van de fotograaf gekregen, helemaal blij mee!!! Nogmaals bedankt voor al jouw hulp!!! Ik bewaar jouw gegevens mocht ik je nog eens voor een ander huwelijk oid nodig hebben!! Liefs Gonda (sep 2013).


BRUID
The hair was lovely, thanks. (M, Aug 2013)

WIMPEREXTENSIONS
Hoi Liesbeth. Mijn wimperextensions zijn echt heel mooi. Blijf er steeds maar naar kijken. Super bedankt!! (M, Aug 2013)

WIMPEREXTENSIONS- natuurlijke haartjes
I looove them (Ch, Aug 2013)


BRUID
Wat heb je mij prachtig gemaakt! T was helemaal super! Dank je wel uit Parijs.
(L, Aug 2013)


MAKE-UP & HAIRSTYLING, voor een zakelijke presentatie in de JAARBEURS UTRECHT
Hallo Liesbeth, kreeg allemaal complimentjes en nog de meeste van A. Perfect. (T, juni 2013)

MAKE-UP & HAIRSTYLING, voor een speciale avond in het CONCERTGEBOUW A'DAM
Hallo Liesbeth,
Was een prachtig avond en ik was ongeloofelijk blij met mijn haar en makeup – eigenlijk ziet die er vandaag net zo mooi uit! Groeten en tot de volgende keer J. (M, Juni 2013)

WIMPEREXTENSIONS
Nou training kan gewoon! Super fijn, zag er gewoon fris uit tijdens conditietraining :-) (L, Mei 2013)
Ben er super blij mee!

WIMPEREXTENSIONS - na 1e nacht vraag ik "Wat vond T ervan?"
Mooi! "Huh, je ziet helemaal niet dat het nep is!"
Score! (L, Mei 2013)

WIMPEREXTENSIONS - na 1e nacht vraag ik "Hoe gaat het met je wimpers?"
Helemaal goed hoor (C, Mei 2013)

WIMPEREXTENSIONS - na 1 dag
Lekker geslapen hoor! Ik heb dat potloodje van mij gevonden en toch een streepje boven gedaan, maar eigenlijk was dat streepje niet nodig. Ben er erg blij mee en Y vindt het ook mooi.  (B, Mei 2013)

WIMPEREXTENSIONS - na 4 dagen
Het is nog steeds mooi. Ik reinig met Vichy (die 3 in 1 melk), doe bijna geen oog make-up meer op.Ik heb nog niet het idee dat er wimpers afvallen ofzo... (Mei 2013)

MAKE-UP & HAIRSTYLING VOOR EEN FEEST
Zat weer perfect :) (Mei 2013)

BRUID
Hoi Liesbeth, ik wil je onwijs bedanken voor het prachtige make up en haar. Het bleef zo goed zitten. Ik ben je dankbaar voor je goede zorgen! Mijn dag kon niet meer stuk! .... met die recensie gaan wij regelen! Liefs (Mei 2013)

BRUID
Hoi Liesbeth,
sorry dat ik zo gauw wegging zonder te bedanken. Maar echt super bedankt voor mn haar en make up! Het heeft de hele dag goed gezeten en kreeg van iedereen complimenten! We hebben echt een hele geweldige dag gehad, vloog wel voorbij. Maar echt precies zoals we allemaal voor ogen hadden! (Mei 2013)

BRUID
Hey Liesbeth, sorry voor het haastige vertrek. Super bedankt voor alles, ik voel me prachtig!!! (Mei 2013)

BRUID
Hallo Liesbeth, we hebben een fantastische avond gehad en ik heb zo waanzinnig veel complimenten gekregen over hoe mooi ik er uit zag!! P vond mij spectaculair mooi! Echt ontzettend bedankt daarvoor en ik heb er echt alle vertrouwen in dat jij het als zelfstandig ondernemer helemaal gaat maken! Ik zal je iig promoten!! Na de huwelijksreis zal ik je een paar foto's toesturen en een mooie recensie voor op je website schrijven!! Liefs.(Maart 2013)

BRUID
Lieve Liesbeth. Het was de mooiste dag van mijn leven. Alles kwam goed. Niet gewandeld maar binnen was het zo warm en vol liefde. Heel veel muziek, lieve woorden en heeeeel veel complimenten dat ik zo'n mooie bruid was. Super bedankt voor alles. X (Maart 2013)

BRUID
De mooiste dag van mijn leven. Trouwen op Loosdrecht bij Finley. En dan onder handen worden genomen door voor wat mij betreft de beste visagiste van Nederland. Super relaxed en een heel mooi resultaat. Liesbeth nogmaals bedankt. x (September 2012)
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint